Jag har slingat håret :O

Det här med förändringar är inte min grej. Blää. Usch alltså. Har slingat håret med ljusa slingor och själv tycker jag att det ser ut som om hela mitt hår är ljusblondt. Jag vet ju egentligen att det bara är mina ögon som uppfattar det så men jag tror på mina ögon ändå. I spegeln där uppe ser det i alla fall ut så, men här nere i ett annat ljus tror jag inte det är lika farligt.

Kanske blir värre av att jag inte har sminkat mig vilket gör att man ser lagom fin ut. Det ihop med en hårförändring är inte kul.


För ett tag sedan räknade jag ut att jag skulle behövt gå å lägga mig 20:30 för att sova 9 timmar. Börjar ju skolan 8 imorgon och har bild som första lektion, hoppas någon av Jennifer och Axel kommer så att jag slipper sitta med massa människor som jag inte känner.


Update: Det såg annorlunda ut i en annan spegel, inte lika gulorange ut. Undrar hur jag känner imorgon innan skolan, om jag ens vågar mig ut genom dörren. Kanske blir tvungen att hälla brunsås i håret innan jag går, vem vet vad jag hittar på.

Kommentarer
Postat av: Julia

oh, du måste ju fota och lägga upp här eller på bdb :D

2008-01-13 @ 21:12:10
URL: http://gerdau.blogg.se
Postat av: Malin

Yäy, semlor! Vi gör allt själva! :D

2008-01-13 @ 21:29:43
URL: http://killingseagull.blogg.se
Postat av: Malin

Yäy, semlor! Vi gör allt själva! :D

2008-01-13 @ 21:29:56
URL: http://killingseagull.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0