Lite allt möjligt

Söndag, klockan är 11:15, och här sitter jag. Inte ens trött. Det är duktigt.

Igår fick jag ett stort sug efter att kolla på skor. Gillar mina svarta stövlar mycket men de börjar se riktigt sunkiga ut. Jag har lyckats förstöra dem riktigt bra. Har ioförsig ett par bruna stövlar som står i mitt rum, väntar på bättre tider. Men nej, jag vill ha nya skor. Inga stövlar, det känns så vintrigt. Okej, det är väl vinter men ändå!

Idag borde jag läsa lite böcker känner jag. Kanske skulle ta att börja lusläsa en svensk ordbok. För jag måste verkligen bättra på ordkunskapen inför högskoleprovet den 5/4! Det är riktigt läskigt hur dålig jag är. Sen så förstår jag inte varför man ska kunna de orden som de har med där. Har jag inte hört någon använda eller sett någon skriva dem, då kan de inte vara så viktiga. Men men, jag ska nog göra provexemplet från 2004, när jag satt med det förra gången var jag så trött att jag inte orkade ta mig igenom hela.

Sist men inte minst: Jag har ångest inför IV-valet! Jag kan verkligen inte bestämma mig.
MatteC: skulle vara bra eftersom alla mattekunskaper är färska nu. Väntar jag med att läsa in det kommer jag säkert att ha glömt bort det mesta. Dessutom kan jag låtsas vara smart på lektionerna och sedan göra allting hemma. Jag behöver alltså inte skylta med min osmarthet.
EngelskaC: Här måste jag verkligen visa för andra att jag är dålig. Pinsamt! Det är ett stort steg mellan kurs B & C, och man "måste" ha minst ett VG i B-kursen. Just nu ligger jag på VG men efter nationella får vi ju se. "Inför nationella provet - listening" gick ju allt annat än bra :/
Affärsjuridik: Jag vill :)
50p: Japp, måste hitta en till kurs på 50p. Tess tipsade om personaladministration, det skulle väl funka antar jag. Affärsjuridik och personaladministration med henne skulle ju vara bra, gäller bara att pricka i samma block.

Igår, när jag och S skrev på historian, lärde vi oss att stava till ordet: Privilegier. Tänk att något kan vara så svårt :P Hoppas att det kommer med på HP.

Godnatt

Kommentarer
Postat av: Katti

Känner också att jag måste förbättra mitt ordkunskapsförråd inför högskoleprovet :)

2008-02-17 @ 12:23:07
URL: http://katjanathaliawall.blogg.se
Postat av: HELENASCITY

ha en trevlig dag ;)

2008-02-17 @ 12:27:50
URL: http://metrobloggen.se/helenascity
Postat av: Malin

Så du dissar retoriken med mig? Snyft! ;)

Jag har också ångest! Jag "vill" läsa matte C, retorik OCH affärsjuridik. Jag ska prata med syon och fråga om man kan utöka schemat med 50 p. I såfall kan jag få MVG i affärsjuridik och välja bort mitt VG i naturkunskap B!

2008-02-17 @ 12:35:33
URL: http://killingseagull.blogg.se
Postat av: Lena

sorry men chips e så himla gott. mitt stora lass

2008-02-17 @ 12:54:16
URL: http://guccimama.blogg.se
Postat av: Anonym

det blir alltid ångest när man ska planera sin framtid.. :/

svar: aha, jag trodde att hon inte skulle vara med. vad bra, det ska jag se på! :)

2008-02-17 @ 14:39:39
URL: http://christinees.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0