Svea hovrätt today!

Idag bar det alltså av till Svea hovrätt. Yay!
Fick dock vänta ett tag när vi kom dit kl 13 för bara 23 kunde titta på det första målet samtidigt. Jag, Sandra, Christine och Jessica gick därför och satte oss på en bänk med utsikt över vattnet, söder och stadshuset. Trevlans fint var det när man satt där på riddarholmen :)

Målet började kl 14 i sal 12. En snubbe hade slagit en tjej i ansiktet så hon brutit näsan på 5 ställen. Men självklart sade han sig vara oskylldig även om alla vittnen var säkra på att det var han som slagit flickan vid namn Hanna.
Väldigt kul å kolla på men den där domaren, han snackade så otydligt, nästan som om han hade munnen full med mat.
Målsägande (Hanna) var lik telia reklams tjejen. Man såg helt klart att det inte var hon men man kan ju vara lite lik iaf.
Den åtalade killen Timmy fick en ersättning på 16.000 kr + och jag förstår inte hur man får 12x67 = 804 + 28 mil med bil och lite annat smått å gott till över 16.000 :O?
Försvarsadvokaten var en liten bitch när hon pratade med Hanna å så satt hon och flinade lite för sig själv eller med Timmy ibland :/ en mysko kvinna! "Förra somaren var det ju riktigt mode att ha rosa tröja, så det måste varit många andra med liknade kläder"

Sitter hemma nu och försöker väl göra någon nytta med historian. Ingen annan är hemma, och det är inte normalt för att vara onsdag hos Gustafssons. Celine är nämligen i Grekland och Pontus å pappa Stefan är på någon cup i stavan. Lite lugn och ro behövs kanske ändå. Fast det kan ju inte gå värre än det gör nu egentligen.

Men jag ska bli klar ikväll, kan även ofra Top model Sthlm för att skriva historia!

image1
Svea Hovrätt :)

Kommentarer
Postat av: christine

yaaay, Jenny börjar blogga :)

2007-09-19 @ 21:06:54
Postat av: Malin

Tjenare bloggarkollega! försöker du konkurerra med mig? ;)
Jag ville också till tingsrätten! Hatar att vara sjuk! buhu...

2007-09-20 @ 17:15:48
URL: http://www.killingseagull.blogg.se
Postat av: ceeline@

YEEY JA E I GREKLAND! :D

2010-03-29 @ 14:56:29
URL: http://celinegustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0