Jepp, Jennys bloggande har börjat.

Självklara saker förstår jag aldrig. Typ t.ex. hur man ändrar färgen (eller om man kallar det tema) på bloggen. Jag är väl bara inte teknisk.
Om några minuter, dagar kommer jag säkert på det som inte var så självklart för ett tag sedan.

Äsch, det där skrev jag bara för att se om jag skulle komma fram till något, men det kan vi säga att jag inte gjorde.
Vad kan jag skriva om då? Nej, jag tänkte inte skriva en uppsats om hur jag ska komma på vad jag ska skriva om. Ni slipper det!

Sitter nu här, medveten om att historian ska vara klar för redovisning om 3 dagar, men ändå händer ingenting. Vad är felet egentligen?! Det blir ju alltid så att man sitter stressad som en jag-vet-inte-vad, men man kan i alla fall inte börja med arbetet. Jag som hade bestämt att bli duktigare med att göra saker i god tid denna terminen :/

Men morgondagen ser jag fram emot, för att prata om någonting roligare. Klassen ska nämligen till svea hovrätt. Jag är inte glad bara för att vi missar idrotten, det är bara det att det verkar så extremt intressant å få veta saker som man aldrig skulle få veta annars. För hur ofta infinner man sig i hovrätten? daah, inte ofta alltså! Jag är så nyfiken, måste veta alting som man egentligen inte ska veta. Det är ju kul :)
   Har absolut inga problem med att sitta tyst i flera timmar. Skulle säkert klara att inte prata på nåra dagar. Faktum är att jag älskar att lyssna. T.ex. när jag sitter vid lunchen i skolan å alla pratar känner jag inget behov i att sticka in med en kommentar eller åsikt. Det är så skönt att bara lyssna på vad andra säger. Okej, vissa dager är jag mer pratglad än andra (för vem är inte det) men jag skulle ändå kunna sitta helt knäpptyst. Nu låter det kanske som att jag behöver tvinga mig ur en massa ord, men så är det inte. Det är ju skönt att prata också, men vissa dagar känner jag bara: Orkar inte öppna munnen, ni får sköta pratet så sitter jag här som om jag hade tejp över munnen, och bara lyssnar.

Aja, tillbaka till historian där jag har skrivit några rader. Visserligen hämtade jag det från www.mimersbrunn.se men hade ju ändå tänkt skriva det (a). Ska försöka hålla löftet jag lovade mig själv när jag gick hem från skolan idag, som var att skriva klart historian när jag kom hem (ingen press). Läser jag bara alla TJOCKA böcker klarar jag det nog. Får se..

Lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0