Kan man prata engelska i Finland?



Jahaopp, så var det måndag igen då. Trevlans fett nice asså! yo mannen.
Imorse kände jag mig ganska lugn, kollade på klockan och såg att den var 07:22 och bussen skulle gå 07:27. Tittade så att jag inte glömt något. Nu är kl 07:24 och jag går ner till hallen. Då ser jag att klockan i köket är 07:26! och inser att det är min dumma Tv-klocka som gått för långsamt igen. Vad som är ännu värre är att jag ser en buss anlända till hållplatsen nedanför fönstert som vätter ut mot älta skola. Jag far ut som en väldigt snabb Jenny och hinner precis med bussen. Tack till Ivar (som jag för övrigt bara vet namnet på) som stod och höll kvar bussen.

Idag ska jag upp till mamma, hoppas hon införskaffat något vackert eller roligt (kanske både &) till mig från hennes vecka i Rhodos. Då blir jag en glad tjej! Jag är lite glad redan eftersom jag fick ett Zeusöga av F&F + Celine när de kom hem från Rhodos för lite mindre än en vecka sedan. Igår fick jag en kedja så att jag har något att hänga smycket i. Allt i äkta guld också (glassigt!)

Och så den här bilden som jag länge tänkt på. Har länge undrat över detta men det är mest kul :S Kan inte finländare prata engelska eller???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0