Jag vill gråta

Jag orkar inte gå till skolan imorn. Lov är så bra, de är bäst. Att ha lov är underbart, man är fri från alla plikter vad skolan ger, man kan göra vad man vill när man vill.

Men jag skulle ändå säga att jag skulle kunna klara mig utan lov ett läsår. För dagarna efter lovet är de värsta, då känner man hur hemskt det är i skolan egentligen. Utan loven skulle man inte känna skillnaderna.

Men jag vill nog ändå ha lov. Fast helst ingen skola.

Och alla som pratar om att man blir så uttråkad av att inte ha något jobb när man blir stor, så skulle jag verkligen inte känna. Jag trivs alldelless utmärkt vid att bara sitta hemma, eller göra vad som helst. Och jag behöver inte pengar för att shoppa. Pengar ja, det är anledningen till att jag går i skolan och i framtiden jobbar, för pengar måste man ju ha.

När jag säger till mamma eller pappa att jag vill sluta skolan säger de alltid "du måste fortsätta för att få ett bra jobb" "varför ska man ha ett bra jobb", säger jag då. "Du behöver ju pengar, och utan jobb är det nog rätt tråkigt i livet". Men nej nej nej!, hellre sitta hemma i ett litet skjul än att behöva gå och göra något man inte vill.
Jag hatar verkligen känslan av att behöva göra något. Jag älskar att städa, men om det var någon som sa åt mig att jag måste göra det, t.e.x. för att det kommer gäster, blir det genast tråkigt. Det var det bästa ex jag kunde komma på för tillfället, känner mig deppig.

Jag hoppas bara att jag finner mig ett jobb som är kul för mig. Något som bara känns roligt att gå till, som man skulle kunna gå upp jättetidigt till, utan att det skulle kännas jättejobbigt. Något som är som en hobby...kanske konstnär :/

Nu måste jag bädda sängen, sedan duscha (andra gången idag), efter det göra allt som känns som ett måste innan det är skoldags. Som vanligt blir det en sen läggtid. För jag har verkligen så mycket att göra. Faktiskt ingenting som jag MÅSTE göra, mer saker som jag känner skulle vara bra att göra, så att man bara kan leka att man har lov när man kommer hem imorn.

Tänk, bara kunna sitta där och känna friheten, GÖRA VAD SOM FALLER EN IN! Vad härligt!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Tack så mycket:) Ja jag har också alltid fått höra att jag måste visa mer vad jag kan, och det räckte aldrig med en bra skrivslig uppgift utan jag var tvungen att göra allt bra, vilket då resulterade att jag inte kunde visa vad jag kunde. Ha det bra!

2007-11-05 @ 15:11:19
URL: http://ungmamma15.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0